Borcam съдове от йенско стъкло

Предлагаме йенски съдове за готвене-Borcam, йенски тави, йенски тенджери, йенски форми за кекс и крем карамел на най-добри цени, директно от производителя с възможност за доставка в цялата страна. Не се колебайте, направете запитване. За цени на едро, моля поискайте Вашата индивидуална оферта. Всички цени са с включен ДДС.

Безплатна доставка за поръчки над 100 лева!

Тава огнеупорна 59006 1бр.
Тава огнеупорна 59024 1бр.
Тава огнеупорна 59034 1бр.
Тава огнеупорна 59044 1бр.
Тава огнеупорна 59064 1бр.
Тава огнеупорна 59074 1бр.
Тава огнеупорна 59084 1бр.
Тави огнеупорни комплект 2 броя 159022
Тави огнеупорни комплект 2 броя 159028
Тенджера огнеупорна 59003 1бр.
Тенджера огнеупорна 59010 1бр.
Тенджера огнеупорна 59013 1бр.
Тенджера огнеупорна 59022 1бр.
Тенджера огнеупорна 59023 1бр.
Тенджера огнеупорна 59052 1бр.
Тенджера огнеупорна 59062 1бр.
Тенджери и тава Огнеупорни комплект 3 броя 159053
Форма за кекс Огнеупорна 59104 1бр.
Форма за кекс огнеупорна 59114 1бр.

Съдове от йенско стъкло - Практичност и стил във всяка кухня

Съдове от йенско стъкло са идеален избор за всяка кухня, съчетавайки практичност и стил. Те са изключително популярни сред домакините, благодарение на своите уникални свойства и разнообразие от приложения.

Какво представляват съдовете от йенско стъкло?

Йенското стъкло е специален вид стъкло, което издържа на високи температури. Това го прави перфектно за изработка на огнеупорни стъклени съдове, които могат да се използват както в обикновена фурна, така и в микровълнова печка.

Основни предимства

Йенските съдове предлагат множество предимства, включително устойчивост на високи температури, лесно почистване и възможност за съхранение на храна в тях. Огнеупорните съдове Borcam са пример за висококачествени продукти от йенско стъкло, които са широко разпространени и предпочитани.

Видове съдове от йенско стъкло

На пазара има разнообразие от огнеупорни стъклени съдове, включително тави, купи, тенджери и други. Някои от тях са с капаци, което добавя допълнително удобство при готвене и съхранение на храна. Йенско стъкло с капак е идеално за задушаване и съхранение на готови ястия.

Подходящи за готвене и сервиране

Съдове от йенско стъкло са перфектни както за приготвяне на храна, така и за нейното сервиране. Те не само изглеждат елегантно, но също така запазват топлината на ястията за дълго време.

Идеални за здравословно готвене

Готвенето в йенски съдове е здравословно, тъй като материалът не реагира с храната и не отделя вредни вещества. Това ги прави подходящи за приготвяне на диетични и здравословни ястия.

Марки на пазара

На пазара могат да се намерят различни марки йенски съдове, включително Pasabahce, Borcam и други. Важно е да изберете висококачествени съдове, за да се наслаждавате на дълготрайна употреба.

Грижа и поддръжка на съдовете от йенско стъкло

Поддръжката на огнеупорни съдове Borcam е лесна и удобна. Те могат да се мият в съдомиялна машина и не изискват специални грижи. Важно е да се избягва рязкото температурно изменение, за да се предотврати напукване.

Купете съдове от йенско стъкло от Mb999.bg

Ако търсите висококачествени огнеупорни стъклени съдове, разгледайте нашата селекция на йенско стъкло в Mb999.bg. Ние предлагаме разнообразие от йенски съдове с високо качество на достъпни цени. Направете своята поръчка сега и добавете стил и функционалност във вашата кухня!