Чаши за коктейли PASABAHCE

Артик Високи чаши за коктейли 275мл., 51618, 12бр.
Елисия Високи чаши за коктейли 445мл., 520015, Pasabahce, 4бр.
Естрела Чаши за коктейли 490мл., 440416, Пашабахче, 4бр.
лийфи Високи чаши за коктейли 450мл., 420955, Pasabahceq 6бр.
Пино Чаши за коктейли 390мл., 420742, Пашабахче, 4бр.